Чемпіон світу за версією WBA в напівлегкій вазі 28-річний ямаєць Ніколас Волтерс (25-0, 21 КО) заявив, що йому байдуже, з ким битися, буде це його одноліток чемпіон ІBF росіянин Євген Градович (19-0-1, 9 КО), 33-річний чемпіон WBC мексиканець Джонні Гонсалес (65-57-8,48 КО), або чемпіон WBO 26-річний українець Василь Ломаченко (4-3-1, 1 КО).
«Гонсалес і Градович — відомі імена, але я залишу це моїм менеджерам. Я просто боєць, моє завдання — тренуватися. Битися з тим, з ким скажуть. Якщо це буде Ломаченко — немає проблем. Ломаченко, то Ломаченко. Йому пощастить, якщо він протримається всі 12 раундів. Але я не збираюся проходити всю дистанцію. Не для того я тренуюся, щоб вийти в ринг і сказати, що готувався до 12-раундового бою. Я виходжу нокаутувати суперників.
А взагалі жоден із цих хлопців не може зрівнятися зі мною в розумі й майстерності. Всі вони діють за наукою, і в підсумку це відіграє вирішальну роль на мою користь. У ринзі я перетворююся на гладіатора, а ці хлопці всього лише боксери. Ми з ними різної породи».
Немає сумніву в тому, що Волтерс — знаний боєць. Але і згадані боксери, зокрема наш Василь, теж не хлопчики для биття. Тому говорити можна, що завгодно, погрожувати, залякувати. Це, так би мовити, невід’ємний елемент професіонального боксу. Ну а істина, як відомо, з’ясується тільки на рингу.
На знімку: грізний Ніколас Волтерс.
 
Фото xsport.ua.