Представники більшості у тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради з питань розслідування обставин завдання тілесних ушкоджень громадянам, а також неправомірної бездіяльності правоохоронних органів під час проведення акції «Вставай, Україно!»  18 травня 2013 року в місті Києві пропонуватимуть парламенту прийняти рішення про зміну голови комісії. 
Про це під час брифінгу заявила народний депутат від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко. «Ми вимагатимемо звільнення голови ТСК Віталія Яреми (фракція «Батьківщина») і пропонуватимемо кандидатуру його колеги по фракції Степана Курпіля», — наголосила парламентарій.
За її словами, голова ТСК в попередньому звіті навмисно дає неповну хронологію подій, замовчує багато моментів, у тому числі, що під час штурму БРДМ постраждали люди. Також, за її словами, В. Ярема не згадує про те, що люди, які брали участь у бійці, де постраждали журналісти, займалися організацією порядку на мітингах ВО «Батьківщина».
Народний депутат також повідомила, що позавчора В. Ярема під час засідання комісії сказав, що зареєстрував текст попереднього звіту в парламенті, хоча з восьми членів комісії його підписали тільки чотири. Це явна фальсифікація.
На думку народної обраниці, мета голови ТСК — захистити політичних союзників зі «Свободи».