Капітану збірної України Анатолію Тимощуку (на знімку), котрий з мюнхенської «Баварії» на два роки перейшов до «Зеніта», в аеропорту Санкт-Петербурга вболівальники влаштували грандіозний прийом із великим банером «Ми чекали на тебе, капітане» і справжнім фаєр-шоу.
«Капітанська пов’язка? Ви ж знаєте, я завжди готовий до будь-якого виклику. У команди є капітан. Я приїхав допомогти «Зеніту», повернувся до Санкт-Петербурга. Головне — нам усім разом домагатися успіху, — сказав Анатолій. — Щодо об’єднаного турніру я поки що нічого не знаю. Все визначає тренер. Я готовий зіграти, бо чотири дні тренувався з «Баварією». Зрозуміло, що мої фізичні кондиції поки що не стовідсоткові, але набирати форму потрібно через матчі. Якщо тренер довірить мені місце на полі в Донецьку, то час, що він мені надасть, я постараюся використати повністю».
У двох матчах так званого об’єднаного турніру «Зеніт» зазнав двох поразок і посідає останнє, четверте, місце. Наступну свою зустріч пітерці проведуть сьогодні в Києві проти «Динамо», а 6 липня зіграють із «Шахтарем» у Донецьку.