До Дня державної служби України в Кіровоградському обласному художньому музеї розгорнуто виставку робіт держслужбовців та співробітників органів місцевого самоврядування «Світ захоплень...».
Представлено понад 60 творів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, виконаних у різних техніках — від акварелей, вишиванок хрестиком, прикрас із бісеру, в’язаних спицями та гачком у традиційному стилі виробів до робіт у техніці амігурумі (японське мистецтво в’язання спицями або гачком маленьких м’яких звіряток та людиноподібних істот).
Експонати для виставки надали працівники апарату обласної ради, департаментів і відділів обласної державної адміністрації, міської ради, фінансової інспекції в області та Обласного державного архіву. Ці твори несуть естетичне та змістовне навантаження, сприяють духовному відродженню людини та підвищенню її культурного рівня. Без цього неможливо формувати сучасну людину і повноцінного громадянина, переконані працівники музею, які допомогли організувати захід.
Фото надано музеєм.