Пізно вночі таксист повідомив міліції: на околиці міста водій посадив в автомобіль без номерних знаків молоду жінку, яка щосили пручалася. Машину швидко помітив один із екіпажів ДАІ й почав переслідування. Водій іномарки на проблискові маячки, звуки сирени та вимогу працівників міліції зупинитися реагував лише збільшенням швидкості та порушенням усіх правил дорожнього руху.
Зупинити його за допомогою зброї правоохоронці вирішили тоді, коли зрозуміли, що зловмисник з порожніх вулиць на околиці намагається виїхати у центр міста. Після попереджувального пострілу вгору порушник тільки сильніше натиснув на педаль газу. Тож правоохоронцям довелось стріляти по колесах.
Зловмисником виявився молодий чоловік, котрого лише торік суд кілька разів притягував до відповідальності за водіння у нетверезому стані та вчинення дорожньо-транспортних пригод. А загалом за останні п’ять років стосовно нього складено 32 адміністративні протоколи за різного роду порушення правил дорожнього руху. І цього разу проведена експертиза засвідчила, що чоловік сів за кермо, перебуваючи під впливом наркотиків.
Хмельницький.