Від імені Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування і від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем державної служби!
Запровадження і відзначення цієї дати на високому всеукраїнському рівні покликане ще раз засвідчити ту ключову роль, яку відіграє Ваше чесне і самовіддане служіння у справі забезпечення належної і злагодженої роботи всіх гілок державної влади в інтересах народу України і кожної людини зокрема.
Наша молода країна стрімко розвивається на шляху до європейської інтеграції і перед нами стоїть багато завдань, від вирішення яких залежить її майбутнє — починаючи від розробки загальнодержавних планів та реформ стратегічного характеру в усіх сферах суспільного життя і закінчуючи сумлінним виконанням посадових обов’язків на своєму робочому місці кожним із державних службовців. Від якості Вашої праці, відповідального ставлення до неї, високих етичних стандартів багато в чому залежить, чи скористається Україна шансом зайняти гідне місце у вільній родині європейських націй.
Ми твердо переконані, що це станеться, і особливу надію для досягнення мети покладаємо на молодь, без щирого завзяття і свіжих думок якої жодні якісні зміни неможливі. Водночас не забуваймо, що основою для новаторських підходів завжди залишатимуться здобутки, професіоналізм і досвід попередніх поколінь, ветеранів державної служби.
У свою чергу, парламентський Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування відкритий до широкої співпраці на цьому шляху і докладе всіх зусиль для формування і вдосконалення належної правової основи державної служби, врахування при цьому всього спектру думок і пропозицій, що надходитимуть на його адресу.
Тож дозвольте у цей святковий день побажати Вам, дорогі колеги, міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди, достатку і благополуччя. Творчої наснаги та успіхів усім нам на спільній професійній ниві!
 
З повагою голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, народний депутат України Давид ЖВАНІЯ.