Футбол. В Івано-Франківську відбулися змагання на призи всеукраїнського футбольного клубу «Шкіряний м’яч» серед дітей 1999 року народження, участь в яких узяли вісім найкращих шкільних команд країни.
Упродовж трьох днів на стадіоні «Наука» імені Романа Микитюка тривали захопливі матчі юних футболістів. Спочатку відбулись поєдинки в групах, а потім у стикових зустрічах розіграли нагороди цього наймасовішого футбольного турніру серед школярів.
У фіналі зустрілися команди ЗОШ № 14 із Хмельницького та ЗОШ села Слобода-Шаргородська Шаргородського району Вінницької області. Під завісу гри удача усміхнулася хмельниччанам, які забили два «сухі» м’ячі у ворота суперника і вибороли головний приз. Господарі змагань, команда Івано-Франківської школи-інтернату №1, посіли у змаганнях почесне п’яте місце.
Після фінального матчу на святковій церемонії нагородження всіх учасників турніру разом із переможцями привітали президент всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч» заслужений майстер спорту Андрій Біба, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України (ААФУ) Олександр Каденко та віце-президент Тарас Клим.
До речі. Міжшкільні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч» започаткували ще з радянських часів, 1965 року. Потім, за відомих причин, вони не відбувалися. А 1998 року з ініціативи ААФУ та її президента Федора Шпига відродилися саме на франківському стадіоні і вже тричі відбувалися в обласному центрі Прикарпаття. 
Івано-Франківськ.
Переможець турніру команда із Хмельницького.
Фото Миколи МАЦЮКА.