Акцію під таким девізом влаштували полтавські автомобілісти. Проїхавши міськими вулицями, які «ілюстрували» її найвиразніше, вони зупинилися біля будинку, де розташовані офіси Служби автомобільних доріг у Полтавській області та дочірнього підприємства «Полтавський облавтодор». 

Тут біля входу в приміщення водії поклали побиті внаслідок маневрів на вибоїнах колеса своїх автівок і поламані деталі. Протестуючи проти бездіяльності відповідальних за стан доріг служб, учасники акції наголошували на тому, що у вартість пального, яке вони купують на заправних станціях, входить податок на підтримання наших доріг у належному стані.
При цьому дороги останнім часом лише руйнуються. То куди ж діваються заплачені автомобілістами гроші? Щоб одержати відповіді на це та інші запитання, протестувальники підготували письмове звернення до посадовців, яке передали їм під час акції. Зустрівшись із невдоволеними власниками легковиків, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Полтавській області Анатолій Мягкохліб повідомив, що цього року на ремонт шляхів із бюджету надійшло коштів менше десяти відсотків від визначеного нормативами фінансування. Подібна акція відбулася нещодавно і в другому за чисельністю населення місті Полтавщини — Кременчуці.
Фотоетюд Сергія КОВАЛЬЧУКА.