Плавання. Кане-ан-Руссійон (Франція). Міжнародний турнір «Маре Нострум-2013». Тут українці завоювали три срібні нагороди. Сергій Фролов був другим на дистанції 1500 метрів вільним стилем з результатом 15.13,58. До речі, це вже третя його срібна медаль на різних етапах цих змагань, котрі відбуваються в різних країнах.
Дарина Зевіна, яка раніше здобула два «золота» на «Маре Нострум-2013», на французькій воді фінішувала другою на дистанції 200 метрів на спині з результатом 2.10,59.
14-річна Вікторія Солнцева виграла срібну медаль на 100-метрівці (1:07.51). Це її друга нагорода на цих змаганнях.
А загалом на «Маре Нострум-2013» українська команда завоювала 10 медалей: дві золоті, шість срібних і дві бронзові.
Стрільба з лука. Анталія (Туреччина). Другий етап Кубка світу. Українська збірна здобула бронзову нагороду. Наші спортсменки Вікторія Коваль, Анастасія Павлова та Лідія Січенікова обіграли збірні Ірану та Німеччини, а потім поступилися японкам.
Отримавши шанс поборотися за бронзову медаль, українки не змарнували його. У протистоянні з росіянками наші дівчата виявилися влучнішими — 214:200.
А «золото» дісталося кореянкам, які у фіналі «перестріляли» японок — 221:209.
Футбол. 23 червня на стадіоні «Металіст» у Харкові відбудеться матч, присвячений 25-річчю перемоги «Металіста» в Кубку СРСР.
«Металіст» закликав під свої прапори таких виконавців: Ігор Кутєпов, Віктор Сусло, Віктор Камарзаєв, Віктор Ващенко, Валентин Крячко, Руслан Колоколов, В’ячеслав Хруслов, Іван Панчишин, Борис Деркач, Олександр Баранов, Олег Деревинський, Ігор Якубовський, Леонід Буряк, Гурам Аджоєв, Сергій Ралюченко, Володимир Лінке, Сергій Свистун, Роман Хагба.
«Торпедо» (Москва): Олексій Прудніков, Валентин Ковач, Борис Поздняков, Дмитро Чугунов, Олександр Полукаров, Геннадій Полукаров, Олег Ширинбеков, Сергій Агашков, Сергій Жуков, Володимир Гречнєв, Олександр Зеньков, Геннадій Гришин, Олександр Дозморов, Олексій Еременко.
Рефері матчу — Сергій Татулян (Київ).
Цікаво, що в різні періоди Ігор Кутєпов, Віктор Сусло, В’ячеслав Хруслов, Борис Деркач, Олександр Баранов, Олег Деревинський, Леонід Буряк і Руслан Колоколов виступали за київське «Динамо».