Другий рік поспіль народний депутат України Василь Петьовка організовує поїздки до Єрусалима для священнослужителів свого виборчого округу з Тячівського і Рахівського районів. Нещодавно паломництво до Святої землі розпочала чергова група православних священиків Солотвинського та Вільхівського благочинія Тячівщини.
 
Настоятель Бедевлянського чоловічого монастиря, архімандрит отець Іов відзначив високий рівень організації поїздки на Святу землю. За його словами, заздалегідь усе було продумано до найменших дрібниць: від Тячева аж до посадки у літак. І додає, що досі про таку подорож до Єрусалима вони могли лише мріяти, повідомили «Голосу України» у прес-службі народного депутата.
За неповний тиждень священики відвідають практично усі відомі місця, описані в Біблії. Побувають, зокрема, в Назареті, Вифлеємі, Кані —місті першого чуда Спасителя та багатьох інших визначних святинях. Не оминуть паломники і Єрусалима, де побувають у християнських храмах та місцях, пов’язаних із земним життям Ісуса Христа. Чимало зі священиків уперше отримали можливість відвідати Святу землю і побувати в місцях земного діяння Христа, за що висловлюють щиру вдячність Василеві Петьовці.
 
Закарпатська область.
На знімку: священнослужителі перед відправленням до Єрусалима.
 
Фото надане прес-службою народного депутата.