«Президент запрошує всіх керівників фракцій. Це логічно. Я сподіваюся, що ті політичні сили, які ініціювали цю зустріч, будуть послідовні у своїх діях, представлять свої позицію та вимоги», — заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов (на знімку).
Народний обранець вважає нелогічною позицію лідера фракції «УДАР» Віталія Кличка, який спочатку вимагав такої зустрічі з главою держави, а в підсумку назвав її безглуздою. «Це прояв безтактності та безкультур’я», — сказав він.
Крім того, за словами О. Єфремова, найближчим часом варто подумати про перегляд голосування. Можливо, справді розглядати законопроекти протягом робочого тижня, а з голосуванням визначатися в якийсь день.
Відповідаючи на запитання про негативний висновок Венеціанської комісії стосовно закону про референдум,
О. Єфремов сказав, що Партія регіонів з повагою ставиться до фахівців Венеціанської комісії й розглядатиме всі питання, які вони порушують, але рішення ухвалюватимуть народні депутати в сесійній залі так, як вони вважають за потрібне. «У нас є своя держава, певні обставини в країні, і, приймаючи відповідне рішення, депутат це не враховувати не може», — додав він.