Футбол. Ужгородська «Говерла» та запорізький «Металург» отримали право на участь у змаганнях Прем’єр-ліги сезону 2013/2014. Такі результати засідання Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів. Визначено термін — 14 липня — на усунення недоліків цим командам.
ФК «Буковина» (Чернівці), який також планував виступати у новому сезоні в УПЛ, комісія видала лише атестат на участь у змаганнях серед команд Першої ліги. Це рішення має затвердити Виконком ФФУ, засідання якого відбудеться наступного тижня.
Отже, тепер остаточно відомі команди, котрі зіграють у Прем’єр-лізі в сезоні 2013/2014. Після зняття зі змагань «Кривбаса» через фінансові проблеми до найвищого дивізіону виходить переможець змагань Першої ліги «Севастополь», а також в УПЛ залишаються «Говерла» і запорізький «Металург», які за підсумками сезону посіли останні місця.
Нагадаємо, що від участі в Прем’єр-лізі в сезоні 2013-2014 відмовилися алчевська «Сталь», яка фінішувала другою в Першій лізі, та «Олександрія», що посіла третій рядок.