Ольга Коваль — професіональна київська художниця, яка розробила власну авторську техніку з використанням шкіри пітона. Її роботи були відзначені дипломом міжнародного музею малюнка в Осло (Норвегія).

Свого часу Оля навчалася в знаменитій столичній школі імені Осташинського. Закінчила Київський державний університет технологій і дизайну з дипломом магістра (факультет «Дизайн», спеціальність — «Художник-модельєр»), стажувалася у школі мистецтв у Парижі.

Тепер Ольга працює в стилі експресіонізму. Та вона не обмежуються живописом — її художніми проектами в сценічних костюмах пишаються багато артистів України, а також інших країн — ВІА «Кобза», «Українські вечорниці», німецький балет «Pas de Deux» та інші...

Картини Ольги перебувають у приватних колекціях Франції, США, Іспанії, Німеччини, Польщі, а також відомих людей — екс-президента України Леоніда Кучми, гравців ФК «Динамо» — Тараса Михалика, Євгена Хачериді, Андрія Несмачного. До речі, Коваль готує сюрприз для ще однієї динамівської зірки — Леоніда Буряка, котрий наступного місяця відзначить круглу дату.

Художниця активно займається живописом, розписом стін, вітражів, викладає живопис в арт-студії «Творча кухня», а також ділиться досвідом, проводячи майстер-класи.

Творче кредо Ольги Коваль: краса нам дарована згори, прекрасне є скрізь, треба лише його побачити.

 

Олександр Шовковський.

Мігел Велозу.

Ольга Коваль знайомить зі своїми роботами Брауна Ідейє.

Фото і фоторепродукції з сайту www.olgakovalli.com.