Перший заступник голови Житомирського обласного відділення НОК України, заступник голови обласної ради Михайло Чигир взяв участь у проведенні випускного вечора у Селянщинському спортивному ліцеї Черняхівського району — єдиному сільському спортивному ліцеї в Україні.

До святкування також приєдналися голова Черняхівської районної ради Наталія Рибак, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський, начальник обласного управління з фізичного виховання і спорту  Володимир Зорніков, повідомив офіційний сайт НОК України.

Незважаючи на те, що ліцей створено зовсім недавно, його вихованці і випускники вже прославили стіни рідного закладу перемогами на різного рівнях змаганнях — районних, обласних і національних.

Цього року стіни ліцею залишають 18 випускників, усі вони є чемпіонами і призерами області з різних видів спорту.

Михайло Чигир передав привітання від президента НОК України Сергія Бубки випускникам з нагоди успішного закінчення ліцею, побажав гідного вибору на життєвій стежині, успіхів у самостійному житті, нових спортивних досягнень. Вихованці закладу отримали в подарунок телевізор, холодильник, набір кухонних меблів, спортивну форму і м’ячі.

 

У добру путь, випускники!