Футбол. Тренер «Металіста» та екс-наставник збірної України Мирон Маркевич не приховував радості з приводу чудової вікторії нашої команди (4:0) над футболістами Чорногорії на їхньому полі у відбірному матчі чемпіонату світу-2014.
— Наша збірна насамперед виявила характер, зіграла тактично грамотно і заслужено перемогла. Лише спочатку чорногорці мали кілька нагод забити. Радий, що і наш Едмар (на знімку) провів дуже успішний матч, — прокоментував Мирон Богданович. — Думаю, перші два місця в групі посядуть Англія та Україна, хто яке — це вже як Бог дасть. Треба обіграти вдома англійців і поляків — і все, їдемо до Бразилії. Я, до речі, теж із радістю побував би там під час ЧС.
Англія — це Англія, але ж ми гратимемо вдома, не сумніваюся — буде повний НСК «Олімпійський». Зарахуй суддя тоді на Євро гол Марко Девича, і ми б обов’язково дотиснули британців. Не бачу в них нічого надприродного. Ті самі чорногорці мали їх перемагати. Нам потрібно зіграти з такою самовіддачею, як в Подгориці, — і все.
Змінюються часи, змінюються погляди. Коли Мирон Богданович залишав національну збірну України, то казав, що у цієї команди немає жодних перспектив. Тепер він протилежної думки. І таке буває.