Останні матчі чемпіонату він пропустив через травму. На один із завершальних поєдинків «Динамо» прийшов за допомогою милиці. Поряд із ним сиділи в ложі преси. Роман Безус (на знімку), а мова саме про нього, переживав за своїх товаришів, радів їхній перемозі. Був щасливий, адже у нього народився син. Але водночас мав трохи засмучений вигляд, бо здавалося, що травма не дозволить йому зіграти за збірну у контрольній зустрічі проти Камеруну й офіційній — із чорногорцями.
Але, мабуть, надто вже хотів бути корисним національній команді динамівський півоборонець. Бо за короткий термін відновився, зміг набути необхідної форми. Лише кілька хвилин наприкінці зустрічі в Чорногорії дав можливість йому зіграти Михайло Фоменко. Але як яскраво забив Роман, у бразильському стилі! Підхопив м’яча на половині суперника. Потім продемонстрував дриблінг, обвів кількох оборонців. Назустріч йому вискочив воротар і кинувся в ноги. Але не встиг бідолага, бо Безус ефектною підсічкою перекинув м’яча через Младена Божовича у ворота. То була блискуча крапка української перемоги!
— Коли виходив на заміну, подумки сподівався, що, можливо, пощастить забити, — розповів Роман. — Отримав момент і, слава Богу, реалізував його. Звичайно, безмежно радий цьому.
— А що казав вам Фоменко, коли випускав на заміну?
— Щоб поборовся і показав свої найкращі якості, допоміг команді. Розумів, що в мене небагато часу, але наспів момент... А Олександр Анатолійович Заваров сказав, що я неодмінно маю забити...