Голова Верховної Ради України Володимир Рибак сьогодні відвідає з робочою поїздкою Автономну Республіку Крим, повідомили у прес-службі Верховної Ради.
Відповідно до програми поїздки, В. Рибак візьме участь у засіданні ІХ Українського муніципального форуму Асоціації міст України та проведе зустріч із представниками органів місцевого самоврядування та керівництвом місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій.
Голова Верховної Ради також дасть прес-конференцію для місцевих засобів масової інформації.
Як повідомлялося раніше, Голова Верховної Ради України виступає за необхідність розробки перспективного плану законодавчої роботи з метою створення необхідної законодавчої бази для реалізації реформ, проголошених Президентом України Віктором Януковичем, та виконання зобов’язань нашої держави перед Радою Європи.
«На нас чекає серйозна робота із впровадження тих нагальних реформ, що назріли в країні і на актуальності яких наголошує Президент України Віктор Федорович Янукович, — заявив В. Рибак 5 лютого цього року під час робочої наради з Головою Верховної Ради Автономної Республіки Крим, головами обласних, Севастопольської міської рад, заступником міського голови — секретарем Київської міської ради. — Реформи повинні працювати для людей і на людей».
В. Рибак не раз наголошував, що Верховна Рада повинна зробити все для поліпшення життя громадян України, приймати законодавчі акти, спрямовані на створення нових робочих місць, стимулювання виробництва, підвищення зарплати.
Тому Голова Верховної Ради має намір здійснити робочі поїздки до всіх регіонів, безпосередньо ознайомитися з місцевими проблемами та обговорити з органами місцевої влади шляхи їх розв’язання.