Футбол. Апеляційний комітет з атестування футбольних клубів розглянув апеляційну скаргу TOB «Футбольний клуб «Кривбас» м. Кривий Ріг. Про це інформує офіційний сайт Федерації футболу України. 
У підсумку Апеляційний комітет відмовив «Кривбасу» у задоволені апеляції, це рішення остаточне і оскарженню не підлягає. Повідомляється також, що клуб має заборгованість перед ОПФКУ «Прем’єр-ліга» зі сплати третьої частини заявкового внеску на сезон 2012/2013.
Раніше перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко заявив, що місце «Кривбаса» має отримати ужгородська «Говерла». Але і вона поки що не має ліцензії.
А тим часом, коли вирішувалася доля криворіжців, Сергій Михайлович висловився, що скорочувати кількість команд в українській футбольній Прем’єр-лізі немає сенсу. Раніше таку ідею запропонував відомий «реформатор», генеральний директор ФК «Шахтар» (Донецьк) Сергій Палкін.
— Я є противником скорочення кількості клубів, — заявив пан Стороженко. — У регламенті сказано, що у Прем’єр-лізі беруть участь 16 команд, цей само регламент затверджений і на майбутній сезон. Якщо з якихось причин певні клуби бажають залишити Прем’єр-лігу, то було б чесно заявити про це до прийняття цього документа.
За словами першого віце-президента, багатьом командам варто переглянути фінансову та економічну політику:
— Не бачу потреби скорочувати кількість, зате бачу сенс повністю переглянути стратегію розвитку клубів, їх економіку, щоб не було грубих фінансових помилок, яких вони звикли припускатися, особливо коли йдеться про трансфери і зарплати.
Стороженко впевнений, що саме правильна економічна стратегія може допомогти українському футболу піднятися на новий рівень.