Небезпечні злочинці заходили в Інтернет... просто зі слідчого ізолятора Херсона. 
Під час моніторингу всіляких «Фейсбуків» та живих журналів прокуратура Херсонщини виявила там персональні сторінки дев’ятьох громадян, заарештованих за підозрою в скоєнні тяжких і особливо тяжких злочинів, які перебувають у слідчому ізоляторі Херсона.
— Ми організували обшуки в камерах, де були власники сторінок, і знайшли там три мобільні телефони з фотографіями, які викладали в соцмережах. Але за два дні до того в камерах уже був обшук, і жодних телефонів не знайшли, — спантеличений начальник відділу нагляду за дотриманням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах прокуратури Херсонщини Сергій Донєв. — За наслідками перевірки до обласного управління Державної пенітенціарної служби внесли подання про притягнення до дисциплінарної відповідальності співробітників слідчого ізолятора.
— З фотографій не видно, де вони зроблені, — у камері слідчого ізолятора, на «пересилці», чи, може, у міліцейському ізоляторі внутрішнього тримання. Призначили службове розслідування, розбиратимемося. Поки що висновки робити зарано, — коментує ситуацію начальник обласного управління Державної пенітенціарної служби України, генерал-майор Володимир Пінькас.
Тим часом у Верховній Раді давно вже обговорюють можливість введення прямої заборони на користування Інтернетом для арештованих та в’язнів, які відбувають основну частину терміну, і дозволів на мобільні телефони з комп’ютерами для засуджених, які готуються до умовно-дострокового звільнення.