Бранко Брнович:
— Після такої поразки, звичайно, дуже важко. Гра була практично до першого забитого м’яча. Треба визнати, що це і моя помилка, бо мав раніше замінити Волкова, котрий дуже нервував.
— Що пішло не так у другому таймі?
— Уже в перші 4-5 хвилин зрозумів, що маємо вразливі місця. Очевидно, ми вже думали, що виграли, бо в нас більше гравців. Перший гол — мов холодний душ. Знову повернуся до того, що мені потрібно було замінити Волкова. Разом з Павичевичем вони були дуже збуджені, але травма Йоветича перевернула все з ніг на голову. Це лише моя помилка.
— Ви очікували, що Україна буде такою небезпечною?
— Так, і попереджав своїх футболістів про це. Українці зробили ставку на середню лінію, а Ракицький і Тимощук уміють добре доставляти м’яч. Можу сказати, що ми грали непогано, але раптом все якось пішло не так. Уперше в кар’єрі гравця і тренера мені спало на думку, що я безсилий. А тепер скажу таке, що може здивувати: наша команда ще може повернутися у гру. А це був її найслабший матч.
— Перемога могла для нас багато важити з огляду на невдачу Польщі в Молдові...
— Так, ми могли зробити вагому заявку на перше місце, але навіть після цього я впевнений, що ми повернемося в гру. У нас є три матчі, і ми прагнутимемо взяти дев’ять очок.
— Але поки що ситуація в турнірній таблиці групи досить делікатна. Що буде далі?
— Я обіцяю, що шість очок ми візьмемо. Цього, либонь, вистачить, щоб посісти одне з перших двох місць. Сказав гравцям підняти голови, а за результат відповідатиму я.
У Михайла Фоменка запитали:
— Що було найважчим для збірної України в цьому матчі?
— Складно було йти у роздягальню з думкою про те, що у нас вилучено гравця. Можливо, добре, що це сталося перед свистком на перерву. У нас з хлопцями був час поговорити, змінити тактику й окреслити подальші дії. На щастя, нам вдалося перебудуватися.
— Вас не здивувала слабка гра Чорногорії в другому таймі?
— Я б не сказав, що збірна Чорногорії слабка. Просто кожна команда грає так, як їй дозволяє суперник.
— Як вам підтримка українських вболівальників під час матчу з Чорногорією?
— Неймовірна! Вболівальники справді були для нас дванадцятим гравцем. Ми грали майже як удома. Таке відчуття в нас було саме завдяки нашим вірним уболівальникам. 
— Як оцінюєте турнірні перспективи збірної України після яскравої і переконливої перемоги над чорногорцями?

— За втраченими очками ми зрівнялися із Чорногорією. Але ті очки ще треба набрати. На цю тему розмовляв із підопічними. Мало що змінилося. Кожна гра для нас буде, як остання...