В Ужгороді заступник Генерального прокурора України Григорій Середа представив колективу новопризначеного прокурора Закарпатської області Володимира Корбаня.
«У правоохоронних органах Володимир Корбань з 1998 року, працював на різних посадах, а також у центральному апараті ГПУ», — зазначив Григорій Середа. — У нього хороша базова освіта і чималий досвід роботи — все це, впевнений, стане запорукою виконання завдань, які стоять перед органами прокуратури».
Також Григорій Середа від імені Генерального прокурора України подякував за роботу вже екс-прокурору області Анатолію Петруні. Відзначаючи сумлінне виконання ним службових обов’язків, він нагородив Анатолія Леонідовича нагрудним знаком «За сумлінну службу в органах прокуратури».
Анатолій Петруня, який перейшов працювати до Генеральної прокуратури на посаду заступника начальника головного слідчого управління — начальника управління наглядової діяльності при проведенні досудового розслідування в органах прокуратури, натомість подякував колективу за плідну роботу протягом трьох років.
Ужгород.