У зв’язку із закінченням терміну дії спонсорської угоди футбольний клуб «Динамо» (Київ) висловив щиру подяку «ПриватБанку» за багаторічну співпрацю.
Учора в конференц-залі стадіону імені Валерія Лобановського відбулася презентація нового генерального спонсора київського клубу. У присутності журналістів було підписано угоду між ФК «Динамо» та банком «Надра». Її підписали перший віце-президент ФК «Динамо» Віталій Сівков і голова правління банку «Надра» Дмитро Зінков.
Йшлося про гарантії у десять мільйонів
Засідання виконкому ФФУ розпочалося із затвердження положень і складу комітетів федерації: Ради стратегічного розвитку професіонального футболу, національних збірних, професіонального футболу, юнацького футболу, з питань стадіонів та безпеки проведення змагань, з розвитку футболу в регіонах, масового футболу, жіночого футболу, з питань статусу і трансферів футболістів, спортивно-медичного та з етики і чесної гри.
Генеральний директор української Прем’єр-ліги Петро Іванов підбив підсумки Всеукраїнських змагань з футболу сезону 2012/2013. За ініціативи УПЛ виконком ФФУ затвердив декілька змін до Регламенту змагань. Так, відтепер клуби робитимуть заявочні внески на сезон єдиним платежем і мають надати фінансові гарантії для участі у змаганнях в розмірі 10 мільйонів доларів у гривневому еквіваленті.
ФФУ та УПЛ затвердили договір про організацію та проведення змагань серед клубів елітного дивізіону і календар змагань сезону 2013/2014. Після цього члени виконкому ФФУ проголосували за міста та стадіони, де відбудуться міжнародні кваліфікаційні і товариські матчі за участю національної збірної команди України у 2013 році.
Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко підбив підсумки атестації професіональних футбольних клубів України на наступний сезон. За його словами, ліцензії отримали всі учасники Прем’єр-ліги. Лише атестат криворізького «Кривбаса» було відкликано, оскільки клуб не довів своєї здатності відповідати принципам безперервності участі у змаганнях.