У Вінниці урочисто відкрили  нове підприємство з виробництва будівельних і оздоблювальних матеріалів для фасадів будинків.
Три роки тому інвестори придбали три цехи збанкрутілого підшипникового заводу і реконструювали їх під нове виробництво, оснастивши сучасними технологічними лініями. Представник інвестора Сергій Тетерюк повідомив, що роботу розпочала тільки перша частина потужностей. З конвеєра зійшла нова продукція, яку раніше не виготовляли у Вінниці, — вінілові оздоблювальні матеріали. На черзі введення в експлуатацію цеху термопласт-автоматів з виготовлення стінових панелей. Загалом на підприємстві працюватиме понад 300 трудівників.
 — Найважливіше, що створюються нові робочі місця, — каже голова Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан. — Інвестор продемонстрував, як протягом короткого терміну можна перетворити руїну на сучасне виробництво. За словами міського голови Вінниці Володимира Гройсмана, згідно з домовленостями, у рамках інвестиційного проекту відбувається реконструкція мереж водопостачання у заводському мікрорайоні, а також благоустрій території. На ці роботи інвестор планує витратити понад 1 млн. грн. Загальна вартість інвестиційного проекту становить 43 млн. грн.
 
Вінниця.