Голова Верховної Ради України Володимир Рибак на брифінгу після погоджувальної ради повідомив, що до парламенту надійшло щорічне послання Президента України до Верховної Ради та українського народу і його передано для ознайомлення всім народним депутатам.

На запитання, чи представлятиме послання особисто Віктор Янукович, Голова Верховної Ради відповів, що все залежатиме від ситуації у парламенті. «Якщо депутати захочуть послухати Президента і буде повага до Президента, звичайно, Президент прийде і поспілкується», — наголосив В. Рибак.
Під час години запитань до уряду, за словами В. Рибака, розглядатиметься два питання — інформація міністра інфраструктури про стан українських доріг та міністра з надзвичайних ситуацій щодо запобігання ймовірним стихійним лихам. Тема виборів у Києві цього тижня не виноситиметься — це питання буде розглянуто під час наступних нарад лідерів фракцій. «Рішення Конституційного Суду не коментується, воно виконується», — підкреслив глава парламенту.
Щодо призначення повторних виборів у деяких мажоритарних округах, де досі не обрано депутатів, Голова Верховної Ради нагадав, що він підписав розпорядження, яким створено робочу групу, їй дано доручення підготувати лист до глави парламенту щодо тих проблем, які досі не узгоджено між представниками усіх політичних сил. Потім це питання буде розглянуто на нараді керівників фракцій і після узгодження винесене на розгляд Верховної Ради. На сьогодні В. Рибак не бачить у сесійній залі вдосталь голосів, необхідних для ухвалення рішення.
Коментуючи підписання Меморандуму про співпрацю України з Митним союзом, Голова Верховної Ради підкреслив: «Ми не йдемо в Митний союз. Якби ми йшли в Митний союз, то цей документ потрібно було б ратифікувати у Верховній Раді. Це наміри України, ми будемо дивитися зсередини, як працює Митний союз, з яких питань Україна може співпрацювати з ним, з яких напрямів, тоді будемо визначатися. Зараз про це говорити ще рано». При цьому В. Рибак зауважив, що в листопаді розглядатиметься Угода про асоціацію з Євросоюзом. А в посланні Президента євроінтеграцію визначено головним завданням для України.