Засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко (на знімку) та представник Фонду в Черкаській області Володимир Гресь відвідали Черкаський дошкільний навчальний заклад №91. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей вони подарували вихованцям дитячого садочку музичний центр та «Слуханку для української малечі».

«Наш Фонд у Черкаській області вже багато років допомагає освітнім закладам у забезпеченні умов для оздоровлення, розвитку фізичної культури і спорту. Тому до нас звертається багато шкіл і дитсадків не лише Черкащини, а й з усієї України. На жаль, нині вони перебувають у такому стані, що здатні лише «виживати», а державного фінансування вистачає здебільшого на заробітну плату вчителям та вихователям. Тому абсолютна більшість проблем щодо благоустрою, ремонту та вдосконалення навчально-освітнього процесу лягає на плечі батьків», — зауважив Микола Томенко.

Цим повинна займатися держава, а не батьки, переконаний він. «Але поки наша держава нічого не робить, то ми в міру 

 

своєї можливості допомагатимемо з облаштуванням дитячих майданчиків та активного дозвілля у дитячих садочках і школах області», — зазначив політик, повідомляє його прес-служба.