Народний депутат України Валерій ДубІль (на знімку) презентував в обласному центрі Громадську раду Чернігова.
— Під час виборів я обіцяв людям, що ми будемо контролювати владу, — зазначив він. — З цією метою і створена на теренах Чернігівської області перша спілка, яка об’єднує і представників громади, і громадські товариства.
Він повідомив, що до новоутворення увійшли благодійна організація «Прилуцький благодійний фонд «Європа», фонд «Полісся», громадські організації «Гіппократ», «Рузвельт», «Нове життя», «Захист дітей війни», «Наша справа», «Нові перспективи Ялівщини», театр-студія «Дивосад», Клуб прихильників біатлону імені А. Дериземлі та чернігівські активісти. Мета діяльності утвореного об’єднання — забезпечення участі городян в управлінні державними справами, контроль за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії їх із громадськістю міста, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики в системі місцевого самоврядування.
Голова спілки «Громадська рада міста Чернігова» Валерій Дубіль закликав усіх, хто бажає поліпшувати життя територіальної громади міста, долучатися до їхнього товариства.
Чернігів.
 
 
 
 
 
Фото Маріанни ХАРДІ.