Правоохоронці Львівщини припинили діяльність підпільної фабрики з виробництва контрафактних тютюнових виробів потужністю близько 3 мільйонів пачок сигарет на місяць. Цей нелегальний товар збували на території Львівської області та в інших регіонах країни.

Фабрику розташували на території колишнього консервного заводу, сам процес тривав цілодобово — у дві зміни. Використовуючи виробничі потужності, підпільники за одну добу виготовляли від 100 до 125 тисяч пачок сигарет. Організатори заздалегідь подбали про безпеку свого бізнесу: вони не тільки обладнали територію системою відеоспостереження, а й облаштували... підземний вихід, який вів за паркан підприємства і мав використовуватися для термінової евакуації в разі появи правоохоронців.

Борці з економічним криміналом виявили та вилучили промислову лінію (англійського виробництва) з виготовлення тютюнових виробів, 350 тисяч пачок контрафактних сигарет, 30 тонн тютюнової суміші, близько 1,5 млн. марок акцизного збору з ознаками підроблення. Відкрито кримінальне провадження.

Прес-служба Департаменту ДСБЕЗ МВС України.