Дорогі кияни!
Прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста Києва! Прийміть особливі слова вдячності за вашу невтомну працю і безцінну допомогу рідному  місту, за любов до нього.
Київ — це передусім його люди. Унікальна архітектура та багата історія — це, безперечно, заслуга його жителів. Протягом багатьох століть кияни своєю працею, талантом, натхненням, силою і мужністю створювали місто, що було і залишатиметься символом нашої державності, політичним, економічним та духовним центром України.
Саме тут, на берегах Дніпра, в часи Великої Вітчизняної війни відбулася битва, яку сьогодні називають однією з найбільших у світовій історії. А згодом Київ вразив світ, коли не просто воскрес з руїн у короткі строки, а й відродив свої промислові потужності, соціальну та культурну сфери, що стало яскравим прикладом відданості киян своєму місту. 
Саме в Києві народжуються та працюють всесвітньо відомі науковці, письменники, спортсмени, інженери, лікарі, вчителі. Маю надію, що ваша спільна праця втілить в життя ще багато добрих справ, які дадуть привід прийдешнім поколінням пишатися столицею нашої держави. 
Від усього серця бажаю вам, дорогі кияни, здоров'я, щастя, благополуччя, удачі в усіх справах! Нехай почуття гордості за Київ не полишатиме вас, а нові звершення продовжать цікаву і яскраву історію міста!
Володимир РИБАК.