Про це заявив на брифінгу в парламенті лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. На його думку, представники опозиції, проваливши свою акцію «Вставай, Україно!», шукали всіляких приводів, щоб відволікти увагу суспільства та журналістів. «Тому ті, хто кричить, що провокації було організовано представниками влади, нагадують злодіїв, на яких шапка горить», — сказав парламентарій.
При цьому лідер регіоналів відзначив, що постанову створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування фактів нападу на представників ЗМІ 18 травня 2013 року в місті Києві за адресою вулиця Володимирська, 15 та розслідування інших фактів тиску на ЗМІ, перешкоджання законній професійній діяльності журналістів прийнято у первісному варіанті й жодні зауваження та пропозиції, які потім вносилися, до проекту постанови не включено. До складу ТСК увійшли восьмеро депутатів — троє від Партії регіонів, один від КПУ, четверо від опозиційних фракцій.
Коментуючи законопроект, який розробляє уряд, про збільшення акцизів на пальне на 50%, О. Єфремов висловив думку, що ці кошти повинні йти на будівництво та ремонт доріг. При цьому частина надходжень від акцизного збору повинна залишатися в регіонах. Тоді, на його погляд, депутати можуть підтримати таке рішення.
Регіонали, за словами О. Єфремова, не голосуватимуть за запрошення Генпрокурора виступити у сесійній залі перед депутатами, на чому наполягає опозиція, оскільки парламент уже заслухав звіт міністра внутрішніх справ, а до Генпрокуратури матеріали справ ще не передано. Для ухвалення відповідного рішення необхідно 226 голосів, яких в опозиції навряд чи набереться, вважає керівник фракції Партії регіонів.