Чемпіонат світу 2014 року у групі А Першого дивізіону за участю збірної України відбудеться у Сеулі (Корея). Відповідне рішення ухвалено на конгресі Міжнародної федерації хокею (ІІХФ) у Стокгольмі (Швеція).
Точні дати проведення змагання тепер узгоджуються, однак відомо, що турнір відбудеться наприкінці квітня. Нагадаємо, що крім збірної України та господарів першості у ньому візьмуть участь також команди Австрії, Словенії, Угорщини, Японії.
Відомо, що Федерація хокею України подавала заявку на проведення цього чемпіонату в Донецьку. Але, як кажуть, не все котові Масниця...
Українська молодіжка зіграє на чемпіонаті світу у групі В Першого дивізіону, який відбудеться 9—15 грудня 2013 року у Великій Британії. Нашій збірній U20 протистоятимуть однолітки з Франції, Казахстану, Італії, Великої Британії та Японії.
Юніорська збірна України, яка також виступає у групі В Першого дивізіону на чемпіонат світу-2014 поїде до угорського міста Секешфехервар. З 13 по 20 квітня наступного року наші хокеїсти віком до 18 років змагатимуться за право підвищитися у класі з командами Словенії, Японії, Австрії, Польщі та Угорщини.