На Херсонщині до п’яти з половиною років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено заступника начальника Великоолександрівського райвідділу внутрішніх справ. Менше  ніж за два тижні після отримання звання капітана міліції, цей перевертень у погонах попався на видурюванні грошей у земляка  та ще й під час затримання побив двох старших офіцерів служби внутрішньої безпеки, проламавши одному з них голову!
Після того, як місцевого жителя затримали за підозрою у зґвалтуванні, слідчий вилучив у нього як речовий доказ машину «Рено», що стояла у дворі райвідділу. Меткий капітан побачив легковика і заходився дзвонити батькові підозрюваного, пропонуючи повернути йому автомобіль за грошову винагороду. Мешканець тутешнього села Краснолюбецьке для годиться почав торгуватися, а сам записав розмову із вимагачем на диктофон та й відніс запис до ВВБ.
По обіцяні гроші заступник начальника райвідділу приїхав до оселі батька підозрюваного особисто, ще й прихопив с собою підлеглого — слідчого Великоолександрівського РВ УМВС. Гроші «конспіратор» брав руками в рукавичках: щойно побачивши групу затримання з понятими, одразу їх скинув і викинув готівку, а на колег накинувся з кулаками і завдав їм травм. Винним він себе до останнього не визнавав, а слідчий, який супроводжував заступника начальника райвідділу, навіть заявив, що чорні шкіряні рукавички належать йому, а не його шефу. Але при цьому ані затриманий, ані його підлеглий не змогли пояснити, як спеціальний порошок із «мічених» купюр опинився не тільки на рукавичках, а й на верхньому одязі капітана міліції і звідки взявся диктофонний запис розмови з селянином, де заступник начальника райвідділу обговорює умови обміну «комісійних» на автомобіль «Рено».
Тому спроба ухилитися від покарання виявилася невдалою. Тепер уже колишнього офіцера суд сусіднього Бериславського району Херсонщини визнав винним за трьома статтями Кримінального кодексу України і відправив до виправної колонії. Ще й зобов’язав компенсувати витрати на лікування побитим  співробітникам обласного відділу внутрішньої безпеки.