Працівники відділу податкової міліції Кременчуцької ОДПІ виявили у місті ще одну підпільну АЗС. І в цьому не було б нічого дивного, якби не сам спосіб функціонування об’єкта — заправна станція була... пересувною. 

 

Кмітливий підприємець, який зорганізував усе це (звісно, без будь-яких дозволів), зметикував, що, переїжджаючи з місця на місце, можна буде легко замітати сліди. Та й залишав він свій апарат лише у надійних, перевірених точках. Куди, як то кажуть, не ступала нога податківця!

Однак і такі заходи безпеки не врятували горе-ділка. Під час огляду за місцем перебування АЗС працівниками податкової міліції вилучено автозаправне обладнання, тару для зберігання паливно-мастильних матеріалів, 1 900 літрів дизельного палива, 200 літрів бензину та 700 літрів керосину на суму 120 000 тис. грн. Стосовно бізнесмена складено протокол про адміністративне правопорушення.

А загалом з початку року працівниками податкової міліції припинено функціонування уже п’яти автозаправних станцій, що діяли без відповідних дозвільних документів, повідомили в прес-службі УПМ ДПС у Полтавській області.

Фото УПМ ДПС у Полтавській області.

Ось така АЗС їздила Кременчуком.