Керівники фракцій на погоджувальній раді домовилися про створення ТСК із розслідування інцидентів під час політичних акцій 18 травня у Києві. Про це повідомив після погоджувальної ради Голова Верховної Ради України Володимир Рибак.
На запитання про його особисте ставлення до цих подій — сутичок між учасниками мітингів та побиття журналістів — Рибак відповів: «Такого не повинно бути в державі. Скільки я працюю у Верховній Раді, ніяких бійок між депутатів не підтримував і не буду підтримувати. І ніколи не підтримуватиму, щоб били журналістів. Ті, хто це зробив, повинні бути покарані. Це дуже поганий приклад для нашого суспільства».
Глава парламенту також повідомив, що розгляд законопроектів про призначення перевиборів у мажоритарних виборчих округах, де не встановлено результати парламентських виборів, та про газотранспортну систему перенесено, оскільки ці закони ще потребують доопрацювання та узгодження.
Щодо години запитань до уряду, яка відбувається традиційно щоп’ятниці, керівники фракцій ще не визначились і домовлятимуться у робочому порядку.
На розгляді у парламентських комітетах нині перебуває 1300 проектів законів. Із них 200 розглянуто комітетами.