Студенти кафедри легкої і харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля за підтримки виробничо-інноваційного центру «Іcefood» розробили рецептуру безлактозного натурального морозива. З фахівцями виробничо-інноваційного центру студенти співпрацюють уже декількох років. Тут вони проходять виробничу практику, вивчають технології виготовлення морозива і заморожених продуктів, а також проводять наукові дослідження і створюють рецептури продукції. Зокрема, йдеться про безлактозне морозиво для споживачів, які надають перевагу низькокалорійним і нежирним харчовим продуктам, а також для тих, хто активно займається спортом і має значні фізичні навантаження. Випуск цих нових продуктів заплановано на початок червня.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Чернівцях вручили сертифікати на іменні стипендії молодим науковцям 92
-
2Сьогодні Українському радіо виповнюється 100 років 84
-
3Комітет з питань прав людини рекомендує прийняти за основу законопроєкт, яким вносяться зміни до статті 111 Кримінально-виконавчого кодексу України у зв’язку з Рішенням Конституційного Суду України 71
-
4Нагородили лісників, які гасили пожежі на Харківщині та Полтавщині 68
-
5Іванна Климпуш-Цинцадзе: Що більше Захід підтримуватиме Україну зараз, то менше платитиме і потерпатиме у майбутньому 65