Студенти кафедри легкої і харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля за підтримки виробничо-інноваційного центру «Іcefood» розробили рецептуру безлактозного натурального морозива. З фахівцями виробничо-інноваційного центру студенти співпрацюють уже декількох років. Тут вони проходять виробничу практику, вивчають технології виготовлення морозива і заморожених продуктів, а також проводять наукові дослідження і створюють рецептури продукції. Зокрема, йдеться про безлактозне морозиво для споживачів, які надають перевагу низькокалорійним і нежирним харчовим продуктам, а також для тих, хто активно займається спортом і має значні фізичні навантаження. Випуск цих нових продуктів заплановано на початок червня.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Київський картонно-паперовий комбінат: збереження культурної спадщини є одним із напрямків роботи відповідального бізнесу 101
-
2День незалежності Естонської Республіки 63
-
3Дмитро Соломчук: Українські фермери можуть повністю завоювати європейський ринок органічних продуктів 61
-
4Верховна Рада України на пленарному засіданні 25 лютого прийняла п’ять законів, шість законопроєктів і дві постанови 53
-
5Маємо спільно працювати над поверненням українських дітей 48