Таку суму зняли шахраї з банківської картки 36-річної рівнянки. Цю втрату жінка виявила лише за два дні і звернулася до міліції.

— Мені на мобільний зателефонував невідомий, назвався співробітником банку й запитав, чи не чекаю я на грошовий переказ, причому чітко назвав суму (а це 4 тисячі гривень), яку мав переказати мені чоловік, — розповідає ошукана жінка. — Я відповіла, що чекаю. Тоді він наказав терміново йти до банкомату і здійснити низку операцій. Коли я прийшла в зазначене місце, він зателефонував вдруге. Надавав вказівки, які я чітко виконувала.

Рівнянка у той момент не розуміла, що всі операції, які вона здійснює безпосередньо з банкомату, спрямовані на переказ коштів на інший картковий рахунок. Кілька разів перевіривши рахунок картки, жінка переконалася, що гроші так і не прийшли. Вирішила піти додому. І лише за два дні вона побачила, що з її кредитної картки зникло 9 тисяч гривень...

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, повідомив начальник Рівненського МВ УМВС Руслан Мельник.

Рівне.