Заздрить собі Анатолій Столяр, мешканець міста Корець, тому, що вже багато років веде здоровий спосіб життя і завдяки спорту зумів побороти вроджену ваду серця.

Він закінчив Донецький технікум фізкультури і спорту, потім навчався у Луцькому педагогічному інституті імені Лесі Українки. Однаково любить футбол, волейбол, легку атлетику, лижі, баскетбол... Щодня займається бігом.

— Спорт — це те, що повинно бути в житті кожної людини, — каже досвідчений фізрук. — Він допомагає не лише підтримувати себе у хорошій формі, а й виховує, дисциплінує, допомагає досягати своєї мети. Врешті, вчить відповідальності, адже під час змагань вимагає максимальної віддачі. Для мене спорт давно став життєвим кредо.

У скромному кабінеті Анатолія Столяра, викладача Корецького училища №24 (до цього він двадцять років опікувався районною дитячо-юнацькою спортшколою), — чимало кубків, медалей, інших спортивних нагород. Він з гордістю за своїх вихованців розповідає, як команда училища успішно виступала на обласній спартакіаді, як кілька років поспіль виборює першість у змаганнях із настільного тенісу, з міні-футболу на кубок пам’яті воїна-інтернаціоналіста Миколи Мамая. Та й сам фізрук — у хорошій спортивній формі, він — кандидат у майстри спорту з кросової підготовки.

Рівненська область.

На знімку: Анатолій Столяр (у центрі) серед своїх вихованців.

Фото автора.