Хокей. Національна команда України отримала всіх суперників на чемпіонаті світу в Дивізіоні 1-А, котрий відбудеться 2014 року.
Окрім хокеїстів Угорщини, Японії та Кореї українцям протистоятимуть ще й збірні Австрії та Словенії, які вже вибули з елітного дивізіону чемпіонату світу, що нині відбувається у Швеції та Фінляндії. Ще раніше Федерація хокею України подала заявку на проведення ЧС-2014 у групі А Першого дивізіону в Донецьку.
Ніхто не сумнівається в можливостях донеччан, котрі не раз доводили, що вміють відмінно готуватися до турнірів такого рівня. Однак місцевий Палац «Дружба» може прийняти лише 4 100 глядачів. Та й не тільки в Донецьку живуть прихильники українського хокею. Одна річ ХК «Донбас», котрий грає вдома. А от національну збірну хотіли б бачити і вболівати за неї і в інших містах країни.
Скажімо, у Києві, котрий має великі хокейні традиції. Та й Палац спорту там більший (вміщує 6 800 глядачів) і готовий прийняти будь-які міжнародні хокейні змагання. Було б справедливо чемпіонат світу-2014 провести в столиці, де базуються три клуби ПХЛ України.
На знімку: збірна України добре почувається на київському льоду. 
Фото Павла КУБАНОВА.