У Брянківському коледжі Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка відбувся перший регіональний конкурс професійної майстерності «Феєрія краси - 2013». 
Спеціальностей «перукарське мистецтво та декоративна косметика» тут навчають уже 14 років. За цей час студенти й викладачі коледжу неодноразово брали участь в обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсах професіональної майстерності. Цього разу вони самі виступили в ролі організаторів, запросивши на форум краси своїх колег із Первомайська, Кіровська, Алчевська та інших міст області. Конкурсанти змагалися в майстерності створення сучасних зачісок. Як відзначила голова комісії Наталя Бродяная, студенти порадували журі високим рівнем професіоналізму. 
До речі, в усіх учасників була можливість не тільки позмагатися, а й зарекомендувати себе перед потенційними роботодавцями. До журі конкурсу, крім викладачів коледжу, входили власники приватних салонів краси Брянки та Стаханова.
Луганськ.
На знімку: переможниця в номінації «Фантазійна зачіска з постижерним виробом» студентка Брянківського коледжу ЛНУ  ім. Тараса Шевченка Альона Козюменська зі своєю моделлю.
Фото прес-центру ЛНУ ім. Тараса Шевченка.