Екіпаж підшефного катера «Рівне» подякував рівнянам за підтримку та патріотичне виховання особового складу. Його представники побували в обласному центрі на 26-ту річницю виведення військ з Афганістану, разом з містянами взяли участь у заходах до цієї дати.

Нагадаємо, що рівненська спілка ветеранів Афганістану вже декілька років поспіль опікується військовими моряками, а 8 листопада минулого року підписано угоду й про шефство виконавчого комітету Рівненської міської ради над артилерійським катером ВМС Збройних Сил України, якому у вересні 2013-го присвоєно назву «Рівне». У час скрути і недостатнього фінансування з боку Міністерства оборони місто зобов’язалося допомагати екіпажу катера технічно й ідеологічно.

— Військовослужбовці попросили нас допомогти із придбанням дизельного електрогенератора для автономного електроживлення, електрозварювального апарату тощо, що ми і зробили. Для нас це — справа честі. Особливо у цей історичний час, — наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко, якому екіпаж катера вручив тільняшку (на знімку).

Рівне.

Фото Олександра ДЖИГИРЕЯ.