Бокс. Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко оголосив про намір перейти у професіонали. Заяву про готовність дебютувати на професіональному ринзі український суперчемпіон зробив після своєї перемоги в рамках фіналу WSB над капітаном команди «Астана Арланс» Саматом Башеновим. 
Футбол. На інформацію в Інтернеті про бажання керівництва «Шахтаря» придбати динамівського оборонця Євгена Хачериді президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс прореагував жорстко і конкретно: «Зрозумійте мене правильно. Я таку маячню рябої кобили не коментую».
Сам гравець заявив, що йому про якісь переговори нічого не відомо. До речі, взимку Хачериді підписав чотирирічний контракт із «Динамо» — найтитулованішим клубом України.
Баскетбол. Чемпіонат країни. Суперліга. Плей-оф. Серія за бронзові нагороди. «Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя) — «Політехніка-Галичина» (Львів). 97:79 (30:23, 31:16, 14:18, 22:22). «Ферро-ЗНТУ» — «Галичина». 102:89 (26:21, 31:24, 21:24, 24:20).
Сучасне п’ятиборство. Будапешт (Угорщина). Четвертий етап Кубка світу. Наші атлети здобули дві нагороди — золоту й срібну. Ганна Буряк вдало стартувала, показавши у першому виді змагань — фехтуванні — другий результат. Рівно пройшовши й інші види, вона набрала 5404 очки і першою перетнула фінішну лінію. Для Ганни це друга перемога поспіль на етапі Кубка світу.
Наша Вікторія Терещук — чемпіонка світу-2011 та бронзова призерка Олімпійських ігор-2008 — набрала 5360 балів і виборола «срібло».
Зазначимо, що в загальному заліку Кубка світу лідирує ще одна наша співвітчизниця — Ірина Хохлова, в якої 115 очок. Слідом за нею — Вікторія Терещук (108). На п’ятій позиції — Ганна Буряк (89 балів).
Карате. Будапешт. Чемпіонат Європи. Українка Аніта Серьогіна виграла золоту медаль у ваговій категорії до 61 кг.