Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов (на знімку) упевнений, що протягом п’яти пленарних тижнів, що залишилися, Верховна Рада працюватиме конструктивно. Про це він заявив під час брифінгу в парламенті.

Щодо законопроекту про депутатську недоторканність, парламентарій зазначив: «опозиція говорить одне, а робить інше». «Самі написали цей законопроект і самі ж за нього й не проголосували», — відзначив обранець.
Однак, на його думку, нічого страшного не сталося. Оскільки свого часу, будучи народними депутатами, Віктор Янукович і Олександр Лавринович підготували відповідний законопроект. «І якщо у депутатів справді є бажання розглянути це питання, то ми можемо поставити на голосування цей проект. На цій сесії підтримати його в першому читанні, а вже на наступній — остаточно ліквідувати недоторканність», — сказав О. Єфремов.
Прокоментував він і урядовий законопроект про переобрання народних депутатів у семи проблемних округах. Як відомо, під час парламентських виборів депутатів не було обрано і в п’ятьох округах. У двох інших округах парламентаріїв позбавили мандатів через суд (нині це питання розглядає Конституційний Суд).
За словами О. Єфремова, цей законопроект стосується винятково повноважень Центральної виборчої комісії оголошувати вибори в цих округах. «Якщо буде проголосований законопроект, то ЦВК надасть право оголосити вибори там, де юридично це буде можливо. Якщо якісь питання перебувають на розгляді Конституційного Суду, то у ЦВК не буде права ухвалювати рішення щодо цих округ до його остаточного розгляду»,— пояснив парламентарій.