Найближчим часом побачить світ другий випуск історико-культурологічного альманаху «Фронтири міста». Ідея створення журналу виникла в Дніпропетровську і була підтримана в інших містах.
«У другому випуску ми друкуємо спогади Павла Копа. Він жив у Катеринославі і виразно описує стиль життя нашого міста на початку XX століття, — розповів редактор альманаху, кандидат історичних наук Владислав Грибовський. — Також представлено багато інформації про відомих людей Дніпропетровська. Зокрема, матеріали про інженера Володимира Хрінникова, підприємця Міну Копилова, а також про Дмитра Яворницького, Миколу Родзянко, Миколу Адонца та інших».
Автори вважають, що видання, що дозволяє побачити Дніпропетровськ у різних ракурсах, буде цікаве як для українських, так і для зарубіжних читачів. Його перший випуск уже потрапив до багатьох колекцій.
«Ідея створення журналу — об’єднати мешканців міста та професіоналів, дати їм можливість спілкуватися, — каже директор видавництва «Герда» Ольга Винниченко. — Альманах створювали професійні письменники, історики і краєзнавці. Його читачі мають можливість познайомитися з унікальними колекціями».