Вважається, що по буднях потік покупців на ринках міста падає, і через те продавці намагаються якось привабити клієнтів низькими цінами. Можливо, що воно й так, але особливої різниці вловити не вдалося. Ось, наприклад, свинина: піст — не піст, а кілограм м’якоті коштує 55 гривень, як і в неділю. М’ясо на кістці — 45, сало — справжнє українське — 30, а те, що годиться для копчення, — 38 гривень за кілограм. Яловичина (м’якоть) йде по 45, а шия — по 40 гривень за кілограм. Яйця на так званому Радіоринку — фактично філіалі Центрального ринку, що на вулиці Анголенка — від 5 до 8 гривень за десяток. Риба (товстолобик, сазан) — від 30 гривень за кілограм. Молоко трохи подешевшало — 6—7 гривень за літр, а олія на попередньому рівні — по 13 гривень за літр.
В овочевих рядах картопля — 3—4 гривні за кілограм, морква — 2,5—5, залежно від товарного вигляду, столовий буряк — 3,5 гривні. Торішня капуста — 1,5—2,5, а молода — 18 гривень за кілограм. З такої ж ціни стартують огірки, а помідори коштують 22 гривні. Найдорожчою тут виявилися молода зелена цибуля (очищена) — по 25 гривень за кілограм. Звичайна цибуля продається по 2—3 гривні. Дещо подешевшали шампіньйони — від 12 гривень.
А ось яблука подорожчали. В середньому просять по 12 гривень за кілограм, хоча можна знайти й за 8 гривень. Тропічна та субтропічна продукція (окрім бананів) подешевшала. Лимони коштують 9 гривень, а апельсини — від 10. Щодо згаданих бананів — то їхня ціна 15—16 гривень. Тільки вже дуже руді екземпляри продавці намагаються збути хоча б за 8 гривень за кілограм.
Запоріжжя.