Загалом чопські митники прибрали 37 гектарів усіх закарпатських пунктів пропуску.
850 митників висадили на трьох кордонах України — з Румунією, Угорщиною та Словаччиною — 143 молоді дерева, понад 400 кущів та багато різних квітів. Надали гарного естетичного вигляду території 10 митних постів на кордоні та адміністративній будівлі Чопської митниці Міндоходів України.
На найпотужнішому КПП «Тиса» інспектори висадили 40 фруктових саджанців: отже, новий яблуневий сад буде неподалік вантажного напрямку. Різні сорти яблунь, алею з туями на українсько-угорському кордоні та закарпатську родзинку — сакуру — на українсько-словацькому кордоні посадив також керівник митниці Олександр Похилько. Потім численний колектив прибирав території від сміття. Крім цього, пофарбували бордюри, огорожі та паркани, навели порядок у службових приміщеннях, ліквідували 14 несанкціонованих сміттєзвалищ.
До благородної справи вже традиційно митники долучили своїх дітей, щоб привчити їх цінувати та оберігати чистоту і красу закарпатської землі.
Тепер закарпатські митні пости зустрічатимуть та проводжатимуть громадян з охайнішими та упорядкованішими газонами, клумбами, на яких красуються декоративні кущі та квіти.