«Фенербахче» (Туреччина, Стамбул) — «Бенфіка» (Португалія, Лісабон). 1:0. Гол: Коркмаз, 72. На 45-й хвилині Бароні («Фенербахче») не реалізував пенальті.
«Фенербахче»: Демірел, Генюл, Йобо, Коркмаз, Циглер, Мейрелеш (Учан, 64), Топал, Кюйт, Бароні, Соу, Вебо. Тренер — Айкут Коджаман.
«Бенфіка»: Артур Мораес, М. Перейра, Жардел, Гарай, Мельгарего, Андре Гомеш (Мартінш, 81), Аймар (Гайтан, 46), Матич, Джон (Родріго, 64), Кардосо, Сальвіо. Тренер — Жоржі Жезуш.
Рефері — Мілорад Мажич (Сербія).
Стамбул. Стадіон «Шюкрю Сараджоглу». 
49 000 глядачів. 19 градусів.
«Бенфіка» в цьому розіграші Ліги Європи ще не програвала. Але в Стамбулі вона справила досить слабке враження. І перемога господарів — цілком заслужена. Хоча їм не таланило. Вони диктували умови, та щоразу вдача відверталася від них. Моментів футболісти «Фенербахче» створили багато, а наприкінці першого тайму ще й пенальті заробили, але Крістіан Бароні влучив у стійку.
Після перерви господарі таки дотиснули суперника. Коркмаз забив ефектно: після його удару м’яч спершу влучив у стійку, а від неї влетів у ворота. Більше ніхто не відзначився. Такий рахунок залишає португальцям певні надії. Як правило, на своєму полі «орли» виступають потужно. Хоча й «Фенербахче» в гостях цього року в Лізі Європи ще не програвав.