Усі квитки на матч 26-го туру прем’єр-ліги між «Шахтарем» і «Металістом», які продавалися в Донецьку, реалізовано.
Ще не закрите питання з тими квитками, які виділені для харківських уболівальників. Згідно з квотою, це — п’ять відсотків від загальної кількості місць на «Донбас Арені» (приблизно 2500 квитків).
Однак із урахуванням нової клубної політики «Металіста», який організовував масові виїзди фанів на останні гостьові матчі, можна стверджувати, що потужна підтримка харків’янам забезпечена. Поєдинок «Шахтар» — «Металіст» відбудеться 28 квітня. Нагадаємо, що «гірники» мають неабияку мотивацію: якщо виграють, то достроково стануть чемпіонами країни.
Є стимули (не менші) і в гостей. «Металіст» претендує на срібні медалі, котрі відкривають дорогу в Лігу чемпіонів. А в спину їм дихають динамівці та футболісти «Дніпра»...
А вони зійдуться на день раніше на столичному НСК «Олімпійський». Господарі після результативної перемоги в Луганську над «Зорею» (5:0), звісно, перебувають у доброму гуморі. Але про ту звитягу краще забути, опуститися на землю і налаштовуватися на серйозне протистояння. Адже дніпропетровці в попередньому турі приймали «Шахтаря», продемонстрували якісну гру і відібрали в лідера два очки.
Матч у Донецьку судитиме Віталій Годулян (Одеса), поєдинок у столиці — Анатолій Жабченко (Сімферополь).