Футбол. Завтра в Ірпіні на стадіоні Національного університету державної податкової служби України (НУДПСУ) стартує міжнародний турнір студентських команд «Кубок Героїв Чорнобиля». Інформаційну підтримку змаганням надає «Голос України».

Як розповів президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, заслужений тренер України Олег Первушкін (на знімку), участь у змаганнях цього разу візьмуть команди: Білоруського державного педагогічного університету (Мінськ), Технічного університету (Молдова, Кишинів), Технічного університету (Росія, Орел) і НУДПСУ (Ірпінь).
Велику підготовчу роботу провів оргкомітет на чолі з ректором НУДПСУ Петром Мельником. Стадіон університету нещодавно пережив грандіозну реконструкцію і може приймати змагання найвищого рівня.
Одне слово, проведено неабияку роботу: виготовлено нагороди переможцям і призерам, друковану продукцію, атрибутику, виділено транспорт, організовано місця проживання і харчування для команд-учасниць.
Велику допомогу організаторам надають ФФУ і її Комітет арбітрів, Комітет фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України. Очікується приїзд з Москви президента Міжнародного студентського футбольного союзу (МСФС) Алу Алханова. Також планується зустріч високого гостя з президентом ФФУ Анатолієм Коньковим.
Для учасників запропоновано широку культурну програму. Зокрема, відвідання матчу чемпіонату української Прем’єр-ліги «Динамо» (Київ) — «Дніпро» (Дніпропетровськ) на столичному НСК «Олімпійський».
А тепер до вашої уваги календар змагань:
1-й тур. 26 квітня. 11.00. Росія — Молдова. 12.30. Урочисте відкриття турніру. 13.00. Білорусь — Україна.
2-й тур. 27 квітня. 11.00. Росія — Білорусь. 13.00. Молдова — Україна.
3-й тур. 28 квітня. 10.00. Білорусь — Молдова. 12.00. Україна — Росія. 13.30. Закриття турніру, нагородження.
Віктор БРАНИЦЬКИЙ, член виконкому ВФАС.