Легка атлетика. Олексій Мельник з Івано-Франківська здобув срібну нагороду в Польщі на міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби на дистанції 20 км у віковій категорії 20-річних. Україну представляв лише цей скороход, вихованець обласної ДЮСШ та школи вищої спортивної майстерності.
Олімпізм. Міська влада Філадельфії (США) розглядає можливість подання заявки на проведення літніх Олімпійських ігор 2024 року. Про це заявив мер міста Майкл Наттер.
Раніше Олімпійський комітет США надіслав листи до 35 міст країни, які можуть прийняти таке велике спортивне змагання. І Філадельфія з ентузіазмом сприйняла пропозицію поборотися за право проведення Олімпіади. Варто нагадати, що востаннє США виступали господарями літніх Ігор 1996 року, коли змагання відбулися в Атланті. А зимові ігри 2002 року — у Солт-Лейк-Сі.
Бокс. Британець Тайсон Ф’юрі у інтерв’ю Daіly Star заявив, що нокаутує Володимира Кличка, якщо поєдинок між ними відбудеться.
«Коли я зустрінуся з Володимиром Кличком, я нокаутую його точно так само, як нокаутував Стіва Каннінгема, а якщо перед цим мені ще доведеться зустрітися з Пулєвим, його я також нокаутую».
Нещодавно Ф’юрі заявив, що надважкому дивізіону не вистачає колишньої видовищності, яку особисто він збирається йому повернути.
А от колишній чемпіон світу у суперважкій категорії Кріс Бірд вважає, що у Ф’юрі немає жодних шансів у протистоянні з Кличком-молодшим.
— Йому ще треба багато над чим працювати. Він каже, що хоче битися з Кличком — нині я не бачу в нього шансів проти Кличка, просто не бачу. Якщо його звалив маленький Каннінгем, якого всі знають, як непанчера, то що буде, якщо по ньому влучить Кличко?..
Справді, 24-річному суперважковаговику Тайсону Ф’юрі надто поталанило в бою проти екс-чемпіона світу в першій важкій вазі 36-річного американця Стіва Каннінгема. Посудіть самі: у другому раунді американець відправив Ф’юрі в нокдаун. Британець піднявся, а потім рятувався в клінчах, намагаючись нейтралізувати атаки суперника. По ходу бою Ф’юрі пропустив ще декілька дуже жорстких ударів.
Але в сьомому раунді після атаки біля канатів Ф’юрі відправив американця на підлогу ударом справа. Каннінгем не зумів піднятися до закінчення рахунку рефері. На момент зупинки бою Ф’юрі програвав на картках двох із трьох суддів: 55—57, 55—57, 56—56.
Футбол. Першість країни. Перша ліга. Перенесені матчі 23-го туру. 23 квітня. «Авангард» (Краматорськ) — «Миколаїв». 0:1. «Сталь» (Алчевськ) — «Динамо-2» (Київ). 4:0.
«Севастополь» — 56 очок, «Сталь» — 55, «Олександрія» — 48, «Зірка» (Кіровоград) — 43, «Буковина» (Чернівці) — 41, «Нафтовик» (Охтирка) — 39, «Авангард» — 37, «Полтава», «Титан» (Армянськ), «Миколаїв» — по 36, «Геліос» (Харків) — 35, «Олімпік» (Донецьк), «Суми» — по 34, «Кримтеплиця» (Молодіжне) — 29, «Оболонь» (Київ) — 22, «Одеса» — 17, «Динамо-2», «Арсенал» (Біла Церква) — по 16.