Сакського міського голову Олега Клюя виключили з лав Партії регіонів. Таке рішення було прийнято на зборах Сакської міської парторганізації. Свій вердикт представники цієї політичної сили мотивували тим, що Олег Клюй порушив партійну дисципліну, не виконував рішення фракції, дестабілізував роботу міської ради й переклав усю відповідальність за те, що відбувається в місті, на депутатський корпус.
Як пояснив глава сакських регіоналів Геннадій Литовченко, градоначальник вирішив, що виконком повинен командувати депутатами міської ради, а не навпаки.
Також він додав, що на найближчій сесії — 24 квітня — місцеві обранці мають намір ініціювати відставку Олега Клюя з посади міського голови.
Олег Клюй заявляє, що нічого не знає про своє виключення з партії.
Крім того, у Роздольненському районі відбулося засідання районної організації Партії регіонів, на якому було ухвалено рішення виключити за завдання шкоди репутації із лав політичної сили голову Роздольненської районної ради Михайла Мишачкова. Позбавлено також партквитка керівника місцевої лікарні депутата райради Ігоря Федоришина.
 
Крим.