Аварійний стан житлових будинків, ліфтів, каналізаційних мереж, димоходів; розміщення проїзної частини біля дитячих майданчиків; затоплені підвали; паркування автомобілів у зелених зонах тощо. Це далеко не весь перелік питань, з якими кияни прийшли до народного депутата Олега Шаблатовича (фракція Партії регіонів) на прийом. 

До речі, частина Дарницького району Києва, що належить до 216-го округу, налічує багато старих споруд, зокрема і житлових будинків.

Кияни скаржилися парламентарію і на відсутність джерел фінансування меморіалу пам’яті трагедії на станції Дарниця, яка забрала життя близько 3000 осіб. Люди обурені тим, що братська могила в найгіршому стані серед усіх братських поховань Києва.

Під час зустрічі Олег Миколайович акцентував особливу увагу на чіткому визначенні проблем: «Зараз нам необхідно скласти перелік першочергових питань, які турбують мешканців району, а також налагодити взаємодію з громадськими організаціями та активістами для розробки конкретних шляхів їх розв’язання».

«Я звертаюся до керівництва партійної організації Партії регіонів з проханням провести попередню роботу в цьому напрямі», — зазначив він.

Вл. інф.